Gabriel Trifu şi-a extins afacerile din SUA. Catrinel Sandu se ocupă de ele

Gabriel Trifu şi-a extins afacerile din SUA. Catrinel Sandu se ocupă de ele

Gabriel Trifu şi Catrinel Sandu

Fostul jucător de tenis Gabriel Trifu are afaceri în Statele Unite, unde este stabilit de vremea când evolua în turnee profesioniste.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trifu este căsătorit cu fosta vedetă de televizune Catrinel Sandu, care acum îl ajută şi în afaceri. La 39 de ani, Catrinel este toată un zâmbet. Se simte o femeie împlinită, are un soţ iubitor în persoana fostului tenismen Gabriel Trifu, două fete minunate şi se ocupă de mai multe proiecte în Florida. Interviul acordat revistei OK Magazine ne-a arătat o Catrinel Sandu strălucitoare, nu doar ca vestimentaţie, ea a combinat perfect o rochiţă albă cu o pereche de sandale, modelul Liana de la Mineli Boutique, cât şi ca persoană. Frumoasa blondă a dezvăluit că pe lângă academia de tenis dedicată copiilor care fac performanţă, ea şi soţul ei, fostul tenismen Gabriel Trifu, au achiziţionat şi un club de tenis. “Avem 22 de terenuri, un country club, deci ne-am extins, ceea ce pe mine m-a implicat mai mult decât înainte. Asta pentru că, având un club cu 200 de membri, în afară de copiii academiei, eu organizez pentru ei tot felul de evenimente. Mă ocup de tot ce înseamnă marketing, PR, petreceri cu tematică, evenimente speciale pentru diferite sărbători. Organizez turnee de tenis pentru juniori şi multe aletele”, a declarat Catrinel.“Am avut 300 de oameni la turneul de tenis din mai, de exemplu, şi n-a fost foarte uşor. Dar în afară de aceste turnee,  organizez evenimente speciale. Sunt mulţi tenismeni cunoscuţi care stau în zona noastră, fiindcă acolo e lumea acestui sport, vizavi de clubul nostru e cea mai mare academie din lume. Iar cum Gabi e prieten cu marea lor majoritate, încercăm să facem câte o seară demonstrativă cu un tenisman cunoscut, care vine şi joacă. Au venit Max Mirnyi, Horia Tecău, Tommy Haas, dar avem şi seri în care joacă membri contra antrenorilor noştri, mulţi dintre ei foşti jucători profesionişti. Iar peste toate, clubul nostru e un loc de socializare, e locul în care se adună oamenii, iau prânzul, seara vin, joacă tenis, rămân la cină sau pentru un pahar de vin”, a mai spus Catrinel Sandu pentru www.okmagazine.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: