FOTO Olăroiu a dat lovitura carierei: Va lucra în cel mai bogat campionat din lume şi va antrena fotbalişti de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

După o perioadă de aproape patru luni în care a stat fără angajament, după despărţirea de Shabab Al-Ahli (Emirate), Cosmin Olăroiu a semnat un contract excelent pentru cariera sa.

Cosmin Olăroiu a fost prezentat, în mod oficial, drept noul antrenor al clubului Jiangsu Suning din China.

Astfel, românul de 48 de ani îl înlociueşte pe Fabio Capello la care s-a renunţat, deoarece echipa a început noul campionat cu două înfrângeri în trei meciuri. Italianul de 71 de ani poate ajunge acum selecţionerul naţionalei ţării sale!

Revenind la Olăroiu, acesta va antrena, în premieră, în China, cel mai bogat campionat din lume cu vedete uriaşe transferate pe bani grei din Europa şi America de Sud. În lotul celor de la Jiangsu Suning se află Ramires (ex-Chelsea), Teixeira (fost la Şahtior) şi Paletta (ex-AC Milan). 

E o mutare atipică pentru Oli, în condiţiile în care, de când a plecat din România din 2007, el a lucrat numai în ţările din zona Golfului Persic, în Arabia Saudită, Qatar şi Emirate.

Clubul Jiangsu Suning la care a antrenat şi Dan Petrescu în sezonul 2015-2016 i-a urat deja bun venit românului, după cum se poate vedea mai jos:

Olaroiu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite