FOTO Daniel Prodan a murit. Atletico Madrid şi-a exprimat condoleanţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine cu Daniel Prodan şi Raul dintr-un derby Atletico Madrid - Real Madrid
Imagine cu Daniel Prodan şi Raul dintr-un derby Atletico Madrid - Real Madrid

Daniel Prodan a murit, lăsând în urmă o carieră frumoasă de fotbalist. Fostul fundaş al Geenraţiei de Aur era genul de stopper care nu prea lăsa nimic să treacă de el.

Daniel Prodan a murit la 44 de ani, lăsând lumea fotbalului în stare de şoc. Unul dintre primele cluburi care au reacţionat la auzul acestei tragice veşti este Atletico Madrid, echipă pentru care Didi Prodan a jucat în  perioada 1997-1998, marcând 4 goluri în 34 de meciuri.

"Daniel Prodan, fostul jucător al clubului nostru, a murit la vârsta de 44 de ani din cauza unui atac de cord. Fotbalistul a jucat pentru Atletico un sezon şi jumătate. El a sosit în ianuarie 1997 şi a plecat în iunie 1998.

În 2012, căile clubului nostru şi cele ale jucătorului român s-au reintersectat atunci când Atletico a jucat finala Europa League la Bucureşti, capitala ţării natale. Acolo a văzut Atletico său cum a câştigat titlul european şi el era ambasador al finalei.

Preşdintele, managerul general şi conducerea noastră transmit condoleanţe familiei lui. Odihneşte-te în pace, Daniel Prodan", a fost comunicatul postat de Atletico Madrid.

daniel prodan
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite