FOTO Cea mai emoţionantă imagine a săptămânii: O fotografie realizată în Iran face înconjurul lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uneori, sportul înseamnă şi altceva decât victorii, recorduri, trofee şi bani. O dovadă în acest sens e ceea ce s-a întâmplat, joi, la Teheran.

Oare câţi dintre noi suntem dispuşi să facem o deplasare de mii de kilometri pentru o cauză pierdută? Probabil, foarte puţini oameni ar cheltui bani, ar schimba avioane pentru a asista la un meci în care favoriţii se duc „ca la tăiere“.

Exact asta a făcut însă un suporter al naţionalei Cambodgiei! Acesta a făcut deplasarea la Teheran, alături de echipa naţională, pentru un meci din calificările Mondialului din 2022, faza a doua, zona asiatică.

Bărbatul a stat singur, izolat, într-un sector al arenei „Azadi“ din Teheran şi a asistat la un „măcel“: Iran - Cambodgia 14-0! 

În ciuda acestui scor neverosimil, care a însemnat cea mai dură înfrângere din istoria naţionalei Cambodgiei, suporterul prezent pe „Azadi“ a impresionat planeta fotbalului: a bătut în tobă pe toată durata partidei şi a scandat energic, deşi echipa sa a luat gol după gol.

Până şi spectatorii iranieni au fost impresionaţi de demonstraţia de ataşament făcută de suporterul cambodgian şi imaginile cu acesta au fost difuzate, de mai multe ori, de televiziunea iraniană, de-a lungul celor 90 de minute. 

Iar după meci, o fotografie cu fanul înfocat al naţionalei Cambodgiei a făcut înconjurul lumii:

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite