Fiorentina, nevoită să câştige cu Napoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrneorul Prandelli (în roşu) trebuie să-şi trezească jucătorii la timp pentru salvarea sezonului
Antrneorul Prandelli (în roşu) trebuie să-şi trezească jucătorii la timp pentru salvarea sezonului

Echipa de fotbal AC Fiorentina joacă în acestă seară, în deplasare, un meci extrem de important pentru soarta echipei toscane în acest sezon din Serie A.

Formaţia antrenată de Cesare Prandeli o întâlneşte pe Napoli şi are nevoie de victorie pentru a mai păstra şanse de clasare pe un loc de Liga Europa la finalul acestei ediţii a Serie A. Fiorentina, rămasă fără atacantul Adrian Mutu, suspendat provizoriu după ce a fost despitat pozitiv la un control antidoping, se află în derivă în campionat, unde a înregistrat o singură victorie în ultimele opt meciuri.

Toscanii au 35 de puncte şi se află la opt puncte distanţă de Sampdoria, ocupanta locul 6, ultimul care trimite în Liga Europa. Misiunea Fiorentinei nu este deloc simplă, deoarece Napoli aspiră, de asemenea la locurile de cupe europene, ocupând acum locul 7, cu 41 de puncte.

Fiorentina mai poate prinde Liga Europa din Cupa Italiei, unde se află în semifinale. Toscanii au însă o misiune foarte dificilă în faţa lui Inter, mai ales că au pierdut prima manşă, la Milano, cu scorul de 0-1.

Partida dintre Napoli şi Fiorentina va începe la ora 21.45 şi va fi transmisă în direct de postul Digi Sport Plus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite