Finale pe muchie de cuţit: cupe câştigate după prelungiri în Germania şi în Italia. Rezultat aşteptat în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici
Zlatan Ibrahimovici

Weekend-ul acesta e rezervat competiţiilor KO, după care toată atenţia se va muta asupra turneului final al Campionatului European.

Pentru al doilea sezon consecutiv, Juventus a realizat eventul în Italia. Trupa pregătită de Allegri, campioană în ultimele cinci sezoane, a rezolvat şi finala Cupei, impunându-se în faţa celor de la AC Milan, după prelungiri, scor 1-0 (Morata 110).

O finală pe muchie de cuţit s-a jucat şi în Germania, acolo unde Josep Guardiola şi-a marcat plecarea de la Bayern Munchen prin câştigarea trofeului cu numărul 7 la cârma bavarezilor. După 120 de minute, Bayern şi Dortmund s-au aflat la egalitate, scor 0-0. Finala de la Berlin a fost câştigată de Bayern, după loviturile de departajare, scor 4-3. Bender şi Papastathopoulos au ratat de la Dortmund, în timp ce singurul penalty irosit de Bayern a fost cel executat de Kimmich. E al treilea event pentru Bayern din ultimele patru stagiuni.

PSG e la al doilea event consecutiv în Franţa. Formaţia pariziană a trecut, în ultimul act al Cupei Franţei, de Marseille, scor 4-2. Aflat la ultimul său meci în tricoul PSG, Ibrahimovici a fost eroul învingătorilor, reuşind două goluri şi o pasă decisivă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite