Finala Indian Wells: Simona Halep o învinge pe Jelena Jankovici. Reacţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a impus în finala turneului Indian Wells, acesta fiind cel mai important trofeu pe care jucătoarea româncă l-a câştigat în carieră. Halep s-a arătat uşurată şi fericită la finalul partidei, dar, după meci, au apărut şi critici legate de jocul numărului trei WTA.

„Vreau să o felicit pe Jelena pentru cum a jucat. Ai fost fantastică în aceste două săptămîni. Sînt foarte fericită pentru că am cîştigat acest turneu. Vreau să mulţumesc sponsorului şi organizatorilor.

Vreau să mulţumesc fanilor pentru că veniţi peste tot pentru a mă susţine şi pentru că îmi daţi putere să merg mai departe. Le mulţumesc şi celor care s-au uitat de acasă la meci.

Este cel mai important turneu din cariera mea şi nu îl voi uita niciodată”, a declarat sportivă româncă la finalul partidei.

Şi Jelena Jankovici a avut cuvinte măgulitoare la adresa Simonei Halep, la sfârşitul partidei: „Simona a fost incredibilă. Am jucat aproape trei ore. Aproape nu mai puteam ţine ritmul. Simona a fost absolut fantastică.”

Nadia Comăneci a reacţionat pe twitter imediat după ultima minge a finalei: „Bravo Simona Halep! Amazing”.

În schimb, jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu a fost convins de jocul Simonei, dar s-a declarat încântat de rezultatul final. 

„Mingile Simonei i-au intrat într-un mod magic. Jankovici a avut un noroc incredibil în primul set. În setul doi, cele două jucătoare erau asemeni unor boxeri groggy. Acest meci a fost o bătălie a greşelilor, nici una din jucătoare nu era capabilă să-şi câştige serviciul. Spre îngrijorarea mea, Simona nu a putut face faţă unor şmecherii tactice ale Jelenei, mingi plouate pe care Halep le-a greşit în proporţie de 70%. Ar trebui să lucreze la cum să returneze mingile înalte. Simona nu a fost în apele ei, dar ne bucurăm că a căştigat, deşi a fost crispată.”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite