Federaţia cere un stadion plin cu Feroe: Iordănescu a explicat de ce partida cu o echipă de amatori e una deosebită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România va întâlni Insulele Feroe, duminică (ora 19.00, TVR 1), în primul meci oficial din 2015. Cum partida contează pentru preliminariile Euro 2016, Federaţia Română de Fotbal speră la o asistenţă mare.

Având în vedere că, la Bucureşti, România – Feroe n-ar fi strâns mai mult de 10.000 de oameni pe „Arena Naţională“, federalii s-au hotărât ca jocul să fie găzduit de Ploieşti, acolo unde se poate umple mai uşor un stadion de 15.000 de locuri.

Selecţionerul Anghel Iordănescu vrea ca România – Feroe (duminică, ora 19.00, TVR 1) să se joace cu casă închisă şi dintr-un alt motiv. „E prima dată când naţionala joacă un meci oficial la Ploieşti, pe arena <<Ilie Oană>>, şi sper să avem tribune pline, să fim susţinuţi şi să existe entuziasm“, a afirmat „Generalul“, potrivit Digi Sport.

Şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, îi cheamă pe fanii naţionalei pe stadion: „Îi asigur pe toţi suporterii că vor avea parte de o atmosferă foarte foarte frumoasă, o atmosferă pe care o vom pregăti împreună cu partenerii noştri“.

Mihai Pintilii a făcut şi el un apel către public înaintea jocului de duminică. m„Eu sper să fie stadionul plin şi îmi doresc asta. Să câştigăm, să luăm punctele puse în joc şi să rămânem pe primul loc. Ăsta e cel mai important lucru“, a declarat mijlocaşul Pandurilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite