CM 2014. Federaţia Braziliană de Fotbal confirmă despărţirea de selecţionerul Luiz Felipe Scolari. Posibilii înlocuitori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luiz Felipe Scolari, fostul selecţioner al Braziliei FOTO Reuters
Luiz Felipe Scolari, fostul selecţioner al Braziliei FOTO Reuters

Federaţia Braziliană de Fotbal a confirmat, luni, că Luiz Felipe Scolari nu va mai ocupa funcţia de selecţioner al reprezentativei sud-americane.

Citeşte toate ştirile de pe adevarul.ro despre CM 2014

„Demisia sa a fost acceptată de preşedintele (n.r. - CBF, José María) Marinto, care le-a mulţumit tuturor jucătorilor şi membrilor comisiei tehnice. Scolari şi întregul său comitet tehnic merită respectul şi recunoştinţa noastre“, se arartă într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al federaţiei.

Presa braziliană anunţase că Luiz Felipe Scolari a fost demis de la echipa naţională a Braziliei, care a fost învinsă de Germania în semifinale (1-7) şi a pierdut finala mică împotriva Olandei (0-3). Scolari a ocupat funcţia de selecţioner în perioada noiembrie 2012 - iulie 2014, iar bilanţul său numără 19 victorii, şase remize şi patru înfrângeri.
Fostul tehnician al echipei Corinthians, Tite, şi actualul antrenor de la FC Sao Paulo, Muricy Ramalho, sunt favoriţi să-l înlocuiască pe Scolari la „cârma“ naţionalei Braziliei.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Au intrat în istorie. Cei mai penibili comentatori TVR şi colecţia lor de „perle“

Presa din Brazilia anunţă demiterea lui Luiz Felipe Scolari de la cârma naţionalei Selecao

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

Cupa Mondială tehnologizată. Arbitraje slabe, dar fără erori majore

Ce notă a primit Cupa Mondială şi cum a reacţionat Blatter când i s-a spus că FIFA e coruptă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite