FC Braşov ţinteşte titlul pentru cel mai prost management din Liga I: ce a „reuşit“ clubul după 26 de etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Stegarii“ sunt, momentan, prima echipă deasupra liniei în lupta pentru evitarea retrogradării. Conducerea a devenit însă specialistă în a lua decizii haotice.

A devenit o tradiţie ca, după fiecare etapă din campionatul românesc, să asistăm la destituiri şi investiri în funcţii. 

Runda cu numărul 26 n-a făcut vreo excepţie de la regulă. În ultimele ore, croatul Vjekoslav Lokica a părăsit FC Braşov, iar brazilianul Ze Maria a fost dat afară de la Ceahlăul.

Între timp, „stegarii“ au şi găsit un înlocuitor pentru Lokica, iar soluţia e o „ciorbă reîncâlzită“. Pe banca va reveni Adrian Szabo (54 de ani), tehnicianul cu care echipa a mai lucrat în acest campionat. Anunţul a fost făcut de pagina de Facebook a celor de la FC Braşov: „Începând de astăzi, conducerea tehnică a echipei noastre a fost preluată de <<stegarul>> Adrian Szabo, care la această oră deja conduce primul antrenament. În zilele următoare, executivul clubului va rezilia, de comun acord, contractul cu fostul antrenor Vjekoslav Lokica“.

Această mutare reprezintă a 33-a schimbare de antrenor în acest sezon de Liga I! FC Braşov a contribuit la acest bilanţ jenant cu trei schimbări, fiind lider la acest capitol, alături de Oţelul Galaţi. Iată cine s-a aflat pe banca „stegarilor“ în acest campionat din care au rămas opt etape:

*Cornel Ţălnar (etapele 1-3)

*Adrian Szabo (etapele 4-17)

* Vjekoslav Lokica (etapele 18-26)

*Adrian Szabo (din etapa a 27-a)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite