Există şi români fericiţi: Lucescu a spulberat-o pe Fenerbahce. Ce echipe vor juca în playoff-ul Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu FOTO Shakhtar.com
Mircea Lucescu FOTO Shakhtar.com

Dacă Steaua a pierdut cu 4-2 meciul cu Partizan de la Belgrad, Mircea Lucescu s-a calificat în playoff-ul Ligii Campionilor, după ce a trecut la scor de neprezentare de Fenerbahce.

Şahtior Doneţk s-a calificat în playoff-ul Ligii Campionilor, după ce a bătut-o cu 3-0 la Lvov pe Fenerbahce. Golurile au fost marcate de Gladky, Srna şi Alex Teixeira. 

În afara lui Şahtior şi a lui Partizan s-au mai calificat în playoff FC Basel, ŢSKA Moscova, BATE Borisov, Celtic, Brugge, Maccabi Tel Aviv, Skenderbeu, Astana, Rapid Viena,,APOEL Nicosia, Skenderbeu. 

La tragerea la sorţi de vineri a playoff-ului Ligii Campionilor, vor fi în ruta non-campioanelor  Manchester United, Valencia, Leverkusen, Şahtior şi Sporting Lisabona (capi de serie), respectiv ŢSKA Moscova, Lazio, Brugge, AS Monaco, Rapid Viena (urna a doua)

La tragerea la sorţi de vineri a playoff-ului Ligii Campionilor, vor fi în ruta campioanelor : Basel, Celtic, APOEL Nicosia, BATE Borisov, Dinamo Zagreb (capi de serie), Maccabi Tel-Aviv, Partizan Belgrad, Malmo, Skenderbeu, FK Astana (urna a doua). 

Dacă s-ar fi calificat în playoff-ul Ligii Campionilor, Steaua era cap de serie pe ruta campioanelor şi ar fi putut întâlni pe Dinamo Zagreb (care cădea în urna a doua), Maccabi Tel-Aviv, Malmo, Skenderbeu sau Astana.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite