EXCLUSIV Nicolae Cristescu, omul care vrea să cumpere Rapidul, despre Copos: „E un om diabolic. Nu ştiu cum va mai da ochii cu noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o zi înainte de semnarea actelor pentru vânzarea clubului, viitorul patron, Nicolae Cristescu, s-a arătat indignat de ultimele „manevre“ făcute de omul de afaceri pe care l-a criticat vehement.

UPDATE Cu toate că negocierile ar trebui să fie aproape de final, se pare că George Copos nu le-a arătat avocaţilor lui Nicolae Cristescu actele din care reies datoriile echipei, potrivit DigiSport. Conform sursei citate, este paroape imposibil ca afacerea să se concretizeze luni, aşa cum era anunţat iniţial.

Telenovela vânzării Rapidului ajunge, azi, la un nou episod. După ce, în ultimii ani, clubul a fost „vândut“, rând pe rând, la oameni precum Fathi Taher, Lutz Stache şi Adrian Porumboiu, acum a venit rândul cuplului Nicolae Cristescu – Adrian Zamfir să bată palma cu George Copos.

În aşteptarea semnării actelor, Cristescu şi Zamfir s-au convins însă că, azi, pot avea o surpriză. România TV, un post specializat în farse şi „reportaje“ cu cameră ascunsă, i-a întins o cursă lui George Copos. 

Angajaţii RTV-ului l-au contactat pe Copos, pretinzând că sunt americani şi interesaţi de preluarea clubului. Într-o discuţie telefonică înregistrată de farsori, omul de afaceri a cerut 14 milioane de euro pentru a vinde echipa, pentru ca, ulterior, la o discuţie faţă în faţă, să-şi micşoreze pretenţiile. 

„Rapid are active de vreo cinci, şase milioane de euro, inclusiv însemnele. Sunt de nepreţuit însemnele şi tradiţia unui club care are 90 de ani vechime. Dacă preluaţi echipa într-o săptămînă, nu e niciun risc. Din contră, într-un an de zile puteţi să intraţi în prima ligă şi, după aceea, mergeţi în Liga Europa în anul următor, dacă aveţi echipa bună“, le-a transmis Copos „americanilor“.

Când a aflat că a fost păcălit, patronul giuleştenilor a avut o reacţie logică: „Considerăm că modul banditesc în care a acţionat România TV are legătură cu metodele mafiote şi nicidecum cu libertatea presei. Vom face o plângere penală împotriva postului“.

„Nu ştiu cum va da ochii cu noi“

Contactat de „Adevărul“, Nicolae Cristescu a comentat încercarea lui George Copos de a vinde clubul altora, deşi are un acord de principiu cu el şi cu partenerul său, Adrian Zamfir.

„Nu mi-a venit să cred când am auzit înregistrarea ziariştilor care s-au dat cumpărători americani. Am rămas şocat. Blocat. Practic, Copos trebuia să se vadă cu mine a doua zi ca să închidem afacerea, dar el îi chema şi pe alţii la negocieri. Nu ştiu ce să mai cred despre acest om. Am vrut să-l sun şi să-l întreb ce face, dar vă rog să mă credeţi că mi-a fost silă. Nu ştiu cum mai poate să dea el ochii cu noi mâine (n.r. - azi). E un om diabolic“, ne-a declarat Cristescu.

Primesc zeci de mesaje, zilnic, de la suporteri, care mă roagă să-i scap de Copos. E o corvoadă. Nicolae Cristescu viitor patron Rapid  

O nouă problemă: 400.000 de euro pentru Marcos Antonio

Plecat de la Rapid acum un an, brazilianul Marcos Antonio a apelat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, pentru a-şi recupera restanţele în valoare de 400.000 de euro. Şi a avut câştig de cauză, după cum a scris „ProSport“. Astfel, viitorii patroni ai giuleştenilor mai au de achitat o datorie pe lângă suma de peste trei milioane de euro ce reprezintă restanţe către creditori şi bugetul statului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite