Articol publicitar

Eşti parior începător? Iată 5 reguli de pariere pe care NU le ştiai

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
dd

Eşti nou în lumea pariurilor şi vrei să ştii ce ai de făcut pentru a ajunge un parior profesionist? Te-ai întrebat care este cheia succesului celor care reuşesc să obţină câştiguri consistente? Dacă până acum ai crezut că totul ţine de noroc, atunci trebuie să ştii că există o serie de reguli de care e important să ţii cont atunci când plasezi un pariu, pentru a-ţi creşte cât mai mult şansele de reuşită.

Nu trebuie să depui eforturi enorme pentru a deveni un bun jucător, însă e important să cunoşti câteva lucruri menite să îţi formeze o tehnică de joc cât mai smart şi o metodă de pariere benefică pentru ţine.

Aşadar, iată care sunt cele 5 reguli importante de care trebuie să ţii cont atunci când pariezi:

Joacă la case de pariuri multiple

Nu te limita să plasezi pariuri la acelaşi operator de fiecare dată. Acest lucru nu va face decât să îţi crească şansele de pierdere şi să te limiteze. Dacă nu vei juca la mai multe case de pariuri, este aproape imposibil să ai câştiguri pe termen lung. Nu poţi beneficia de fiecare dată de bonus-uri şi oferte, la aceeaşi casă de pariuri şi astfel nu te poţi bucura de toate facilităţile pe care ţi le oferă operatorii. Online vei găşi mai multe recomandări pentru casele de pariuri online de top, printre care şi Unibet, despre care găseşti informaţii pe site, împreună cu toate indicaţiile pentru crearea unui cont online.

Investeşte în pariuri nu mai mult de 10% din veniturile tale lunare

Cea mai mare calitate a unui parior profesionist este răbdarea şi autocontrolul. Indiferent cât de bine joci şi cât de reuşită este strategia ta, dacă vei juca sume importante, care te pot afecta în cazul unei pierderi, nu vei putea să iei cele mai bune decizii atunci când plasezi un pariu.

Evita să joci mai multe meciuri pe acelaşi bilet

Te vei întreba unde mai e distracţia, dacă vei opta numai pentru pariuri individuale. Dar dacă vrei să obţii rezultate bune pe termen mai lung, este bine să joci în această manieră, pe cote de 2.00. Dacă în mod regulat vei paria pe cote mari, ai şanse să realizezi un profit mult mai bun. Poţi paria direct online la Sportingbet, după ce te documentezi în legătură cu metodele de plata şi de depunere, promoţii, oferte şi pont-uri pentru jucători.

Ţine mereu evidenţa pariurilor tale

Pentru a te putea perfecţiona, este necesar să îţi urmăreşti constant evoluţia. Acest lucru insamna că trebuie să ţii o evidenţă clară a tuturor pariurilor pe care le plasezi în timp. Astfel, poţi identifica care sunt acele lucruri care îţi scad eficientă de joc, care sunt punctele slabe şi ce anume e nevoie să mai îmbunătăţeşti. Cu timpul, vei putea să îţi ajustezi stilul de joc în avantajul tău, spre perfecţionare.

Indiferent dacă pariurile reprezintă pentru ţine un hobby sau o simplă formă de distracţie, e important să ai în vedere regulile de mai sus, pentru a plasa pariuri cât mai smart, care să îţi aducă beneficii pe parcurs.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite