Emma Răducanu, fascinantă: Cum a fost descrisă de o fostă campioană de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raducanu

Lumea tenisului feminin a mai văzut jucătoare care au făcut un turneu mare, după care au dispărut. Noua campioană de la US Open a lăsat însă impresia că va domina circuitul WTA, în următorii mulţi ani.

Chiar după victoria Emmei, la New York, mulţi s-au întrebat dacă şi puştoaica din Marea Britanie va avea soarta unor sportive, precum Bouchard, Andreescu sau Ostapenko, care au făcut câte un Grand Slam fabulos, după care au avut căderi mai mari sau mai mici. 

Marion Bartoli (36 de ani), campioană la Wimbledon 2013, exclude un asemenea scenariu pentru cariera Emmei. 

„Chiar dacă avea zero experienţă la acest nivel, n-am văzut nimic în jocul ei, care să dea vreun semn de scădere. A arătat foarte multă încredere, o pregătire mentală. Nu cred că se va opri aici. Nu poţi să câştigi US Open, fără să pierzi vreun set, datorită norocului. Nu poţi fi norocoasă zece meciuri la rând, dacă nu eşti deja la un anumit nivel. Nu văd de ce n-ar reuşi şi pe viitor. Poate doar presiunea să o afecteze, dar eu cred că e pregătită pentru aşa ceva. Nu cred că se va opri la un singur turneu de Grand Slam. Va mai câştiga titluri majore“, a spus Bartoli pentru Eurosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite