Dragomir, dat în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Şeful Ligii şi-a concediat doi subalterni pentru că au refuzat să dea zăpada din faţa sediului LPF. Revoltaţi, aceştia, amândoi trecuţi de 50 de ani, au anunţat că vor ataca decizia în instanţă.

Prima persoană alungată de Dumitru Dragomir e directorul de imagine al LPF, Sorin Satmari (67 de ani) care, culmea, e şi naşul de cununie al preşedintelui Ligii. Cel de-al doilea concediat e ofiţerul de presă al forului condus de „Corleone", Adrian Ionescu (56 de ani). La amândoi, motivul e acelaşi, unul incredibil: au refuzat să dea zăpada din faţa sediului LPF!

Satmari râde de el

Adrian Ionescu ne-a explicat de ce a ieşit din cuvântul şefului: „Sunt operat la ambele şolduri şi eu n-am voie să ridic sau să dau la lopată. Am dreptul să contest decizia de desfiinţare a postului meu în termen de 30 de zile". Dacă va câştiga procesul pe baza Codului Muncii, iar surse juridice ne-au declarat că are toate şansele s-o facă, Adrian Ionescu va primi din partea lui Dumitru Dragomir o despăgubire financiară. Până la soluţionarea cazului, „Corleone" l-a şi luat la mişto pe fostul ofiţer de presă, căruia i-a oferit postul de portar la LPF, în cazul în care nu vrea să plece.

Dumitru Dragomir n-a fost iertat nici de naşul său, Sorin Satmari, cu care nu se mai înţelege de o bună perioadă de timp. „Am fost foarte dezamăgit de cum s-a comportat cu mine, iar eu m-am săturat de ţipetele şi de isteriile lui. Oricum, mi-am depus acum o lună dosarul de pensionare, pentru că nu mai suportam tratamentul la care eram supus. El însă n-a avut răbdare şi mi-a dat, luni, printr-un funcţionar, decizia de pensionare. Măcar dacă mi-ar fi dat-o personal, aş fi putut să-l ajut să evite cele zece greşeli de ortografie şi de punctuaţie făcute în zece rânduri. Dacă în câteva rânduri a greşit atât, îmi închipui ce va ieşi din cartea pe care am înţeles că vrea s-o scrie", ne-a declarat, ironic, Sorin Satmari.

"Le-am cerut tuturor să iasă să dea zăpada şi chiar şi eu, care am probleme cu spatele, am dat la lopată. Numai că Adrian Ionescu n-a vrut, iar când am intrat în biroul lui, am văzut că se juca păcănele pe calculator.''
Dumitru Dragomir preşedinte LPF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite