Dorinel tremură înaintea primului meci oficial din 2012!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Campioana va disputa, diseară, prima partidă în campionat în noul an, în deplasare, la Chiajna (ora 20.30 / Digi Sport). Înaintea meciului, tehnicianul gălățenilor are mai multe motive de îngrijorare decât de liniște.

Teoretic, distanța de 21 de puncte care există între cele două formații în clasament ar trebui să-i facă pe cei de la Oțelul mari favoriți în confruntarea de astăzi. Numai că lucrurile nu stau chiar așa.

Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe șase fotbaliști: Sălăgeanu (trimis la echipa a doua), Benga, Cojoc, Frunză, Punosevac și Didi, toți accidentați.

Oțelul a dezamăgit în pregătiri, Chiajna, pe val

Pe lângă problemele de efectiv, gălățenii mai au un motiv de îngrijorare: forma oscilantă pe care au arătat-o în stagiile de pregătire.

Astfel, elevii lui Dorinel Munteanu au obținut doar patru victorii în 11 meciuri de verificare, în timp ce patru jocuri s-au încheiat la egalitate, iar în trei teste „oțelarii" au fost învinși.

De partea cealaltă, Concordia Chianja a fost una dintre cele mai impresionante grupări din Liga I în pregătiri. În 10 amicale, trupa pregătită de Laurențiu Reghecampf a câștigat șapte jocuri, fiind învinsă o singură dată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite