Dinamo stârneşte compasiune: Cum a fost catalogată situaţia „câinilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Formaţia din Ştefan cel Mare pare să aibă nevoie de un miracol sportiv pentru a scăpa de retrogradare. După primele opt etape, bucureştenii au strâns deja cinci înfrângeri şi sunt pe locul 14 din 16!

Dinamo e cu un picor în „Groapă“, deşi campionatul abia a început! Nu e o exagerare, ci o realitate cruntă pentru o formaţie care a ajuns să-şi formeze un lot din jucători fără CV sau refuzaţi de alte echipe, fără meciuri în picioare de mult timp.

Duminică seară, după patru înfrângeri la rând, a venit bătaia cruntă încasată de la FCSB: 0-6! Iar asta fără ca rivala bucureşteană să fie vreo forţă, la ora actuală. Văzând situaţia dramatică a roş-albilor, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a ajuns să-i compătimească pe cei de la Dinamo. 

Ce a spus Dumitru Dragomir?

*Dinamo poate fi salvată de primarul de la Sectorul 2, care are lege şi bani pentru aşa ceva. Sau de aviaţia americană, dacă vine, salvează pe Dinamo.

*E păcat de clubul Dinamo în ce hal a ajuns. Mi-a fost milă, n-am alt cuvânt de spus, când am văzut ce se întâmplă în teren (n.r. – cu FCSB). Mai bine jucau cu cei tineri, nu se făceau de râs dacă luau 6 cu cei tineri. Cei bătrâni au venit nepregătiţi, nu pot să alerge şi s-au făcut de râs. 

*Dinamo e dezorganizată, dezmembrată, obosită, neplătită. Practic, nu mai există.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite