Dezvăluire fabuloasă după FCSB – Botoşani: Ce promisese înainte de meci omul care a dat lovitura etapei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămas fără Liviu Ciobotariu la finalul sezonului trecut – a preluat naţionala Libanului - FC Botoşani a apelat la Marius Croitoru (38 de ani), care a jucat inclusiv la FCSB.

Cum noul antrenor n-are, deocamdată, licenţa Pro, în acte, ca principal figurează Mihai Ciobanu. 

Totuşi, omul care a învins FCSB din punct de vedere tactic a fost Croitoru. „Înaintea meciului, Marius mi-a spus: «Nea Valeriu, le dau cu terenul în cap în prima repriză! Nu o să vadă mingea!». Mi-a spus strategia corectă, cine pe cine blochează“, a povestit, luni seară, Valeriu Iftime, patronul moldovenilor. â

Într-o intervenţie la Digi Sport, Croitoru a dezvăluit că a devenit antrenor datorită soţiei sale.

„Soţia mea m-a sprijinit. Eu eram la Timişoara, aveam nişte momente mai dificile atunci ca jucător, m-a înscris la şcoala de antrenori fără să ştiu. Mi-a zis: săptămâna viitoare te duci la Chişinău pentru că te-am înscris la şcoală. Eu am crezut că glumeşte. Dar tot ce fac în viaţa asta, după fotbal, în antrenorat, e pentru ea şi pentru copiii mei“, a povestit Croitoru.

Alte declaraţii date de Marius Croitoru

*A fost un meci la discreţia noastră. Am mai avut cel puţin cinci ocazii mari de a înscrie, cred că scorul n-a arătat realitatea din teren. Ne-am pregătit la antrenament ca să fim fericiţi la meci.

*Le-am spus băieţilor să aibă încredere în ei, pentru că sunt jucători valoroşi. Le-am explicat că n-am teamă de nimic, fotbalul se joacă pe teren. Singurul lucru pe care l-am cerut din suflet a fost să joace fotbal cu plăcere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite