Decăderea ţarului! Cum a trecut Putin de la extaz la agonie după eliminarea naţionalei de hochei a Rusiei de la JO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Putin (foto dreapta) este un împătimit al hocheiului FOTO Reuters
Vladimir Putin (foto dreapta) este un împătimit al hocheiului FOTO Reuters

Vladimir Putin a fost atât de supărat după eliminarea Rusiei de la turneul de hochei al Jocurilor Olimpice, încât presa internaţională speculează că se va lăsa cu mai multe demisii din cauza acestui eşec umilitor suferit de ruşi chiar la ei acasă.

Vladimir Putin e cunoscut în toată lumea pentru pasiunea sa pentru judo şi hochei, două sporturi pe care preşedintele rus chiar le-a practicat de-a lungul timpului. Putin era la început foarte încrezător în privinţa şanselor Rusiei de a ajunge măcar în finala turneului de hochei, însă speranţele liderului de la Kremlin au fost năruite de puternica naţională a Finalndei.

S-a trezit monstrul adormit: naţionala de hochei a Rusiei şi-a zdrobit adversarul în drum spre sferturi. Programul complet

Preşedintele rus a fost prezent în tribunele arenei Balşoi din Soci pentru a vedea sfertul de finală Rusia - Finlanda, pe care l-a trăit cu nervii întinşi la maximum, potrivit jurnaliştilor englezi de la The Telegraph. Putin a fost foarte fericit după ce Rusia a deschis scorul, dar a trecut foarte repede de la extaz la agonie, după cele trei goluri înscrise de finlandezi.

După primirea celui de-al treilea gol de către Rusia, Putin şi-a pus mâna în cap, înţelegând că hocheiştii ruşi nu mai au şanse de calificare. "A fost vizibil furios", a scris The Telegraph. Presa britanică suspectează că ruşinea suferită de Putin în faţa întregii lumi a fost prea mare pentru ca responsabilii pentru acest eşec să nu fie pedepsiţi. Din acest motiv, în viitorul apropiat este de aşteptat ca mai mulţi oameni de la cârma naţionalei de hochei a Rusiei să demisioneze.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite