Darren Cahill a comentat tragerea la sorţi de la Australian Open. Ce spune de meciul Simonei Halep cu Kaia Kanepi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a analizat tragerea la sorţi a primului Grand Slam al anului, pe contul ofical de twitter al turneului.

"Privind acest tablou, văd două jucătoare care nu sunt cap de serie la Australian Open şi care pot fi foarte periculoase: Venus Williams şi Victoria Azarenka", a trasnmis Cahill. Darren nu a vorbit explicit despre şansele Simonei Halep, dar faptul că Venus ar trebui să o întâlnească pe româncă în turul trei, poate ridica anumite semne de întrebare.

În studioul Eurosport, australianul a vorbit şi despre primul meci al lui Halep la Melbourne, cel în care o va întâlni pe Kaia Kanepi. "Va fi un meci extrem de complicat pentru Halep. Kanepi poate evolua la un nivel foarte bun. Când se concentrează şi îi intră loviturile, e greu de bătut. A arătat de ce e în stare la US Open, anul trecut. Simona răspunde provocărilor, dar va fi un meci dur. Va fi o super-partidă pentru noi, spectatorii", a spus Cahill, în studioul Eurosport.

La US Open 2018, în primul tur, estonianca a învins-o categoric pe Halep, scor 6-2, 6-4.

Cahill nu crede în Nadal

Chiar dacă fanii tenisului visează pe la un nou Fedal, într-o semfinală de AO,  Cahill este sceptic. "Cred că multe vor depinde de cât de rapidă e suprafaţa. Federer e într-o formă bună şi cred că se va impune în duelurile din prima săptămână fără probleme. O eventuală astfel de semifinală va avea loc în funcţie de cum se prezintă Rafa", a mai spus tehnicianul australian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite