CTP remarcă: „Simona nu doar câştigă la Miami, ci joacă tenis ca Simona Halep“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep este în sferturi la Miami şi are toate şansele să joace finala turneului american, acolo unde anul trecut a ajuns în semifinale.

Halep va juca azi în sferturi cu Timea Bacsinszky, iar dacă trece de ea va întâlni învingătoarea dintre Ekaterina Makarova şi Svetlana Kuzneţova, două jucătoare din afara Top 10. Simonei îi merge jocul la acest turneu, fapt remarcat şi de Cristian Tudor Popescu, într-un editorial pe republica.ro.

 "La Miami, Simona nu doar câştigă, joacă tenis ca Simona Halep", a remarcat acesta, insistând din nou asupra simbiozei dintre Simona şi antrenorul ei, Darren Cahill. 

"Tânăra şi talentata Heather Watson conduce cu 3-2 şi break. Simona îl cheamă pe Darren.

Australianul cel liniştit a vorbit 40 de secunde. I-a spus: jocul tău e bun, mergi tot aşa, dar ridică-i mai mult mingea pe rever, fă-o să lovească de deasupra umerilor; pe dreapta dă-i mai iute, ea dă tare şi bine doar când are timp destul, altfel forţează şi greşeşte. Şi serveşte-i mai lung, că returnează bine.

De cum a reintrat pe teren, Simona a liftat mingea cu dreapta pe reverul lui Heather – britanica a trimis un metru afară. Şi cuvântul s-a întrupat. Din zvârluga periculoasă a primelor 20 de minute, expediind cu tupeu „plătici” decisive şi servind uimitor de eficient pentru înălţimea ei, cât a Simonei, n-a mai rămas decât o jucătoare smucită, cu sclipiri, dar forţată să greşească: 6-3 pentru Simo într-un sfert de oră"

Gică Hagi i-a transmis un mesaj Simonei Halep înaintea meciului de diseară

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite