CSMS Iaşi - Hajduk Split 2-2: băieţii lui Napoli, nişte naivi! Moldovenii au debutat în Europa cu un meci memorabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa care a ajuns din play-out în turul II preliminar al Ligii Europa a făcut o primă repriză fabuloasă cu o trupă de tradiţie din Croaţia, însă a ratat victoria la ultima fază a meciului, în mod incredibil.

Lipsa de experienţă e invocată, de multe ori, după rezultatele nefavorabile, iar ceea ce s-a întâmplat, joi, la Iaşi, chiar are legătură cu această problemă de care s-a lovit trupa pregătită de Nicolo Napoli.

Aflaţi la primul meci european din istoria clubului, moldovenii au început plin de entuziasm, iar după 24 de minute tabela arăta un senzaţional 2-0 (Cristea 19, Piccioni24). Mai mult, în minutul 35, acelaşi Cristea a ratat o ocazie monumentală de a face 3-0, lovitura sa de cap ratând ţinta din gura porţii.

Repriza a doua a arătat cu totul altfel. După ce şi-au dat seama că sunt aproape de eliminare, croaţii au pus piciorul pe acceleraţie şi au fost răsplătiţi rapid: camerunezul Ohandza a redus din handicap la un minut după intrarea sa pe teren (48). Ocaziile au curs apoi la poarta lui Grahovac, goalkeeper-ul bosniac având nişte intervenţii excelente care au ţinut Iaşiul în avantaj.

Din păcate, acelaşi Grahovac a ruinat seara celor de la CSMS: la ultima fază a partidei, portarul a scăpat mingea printre mâini la şutul italianului Said (90+5), iar Hajduk Split a plecat de la Iaşi cu scor de calificare, înaintea returului de joia viitoare, de la ora 21.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite