CSM Oradea are un partener puternic în drumul spre un nou titlu de campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Oradea, campioana în exerciţiu a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, ţinteşte în acest sezon al treilea titlu consecutiv şi nu e singură în această luptă.

În sezonul 2019-2020, Superbet va fi partenerul pe care băieţii lui Cristian Achim îl vor purta cu mândrie pe piept, pe partea din faţă a echipamentelor de joc, atât în meciurile din competiţiile interne, cât şi în lupta spre grupele Basketball Champions League. Suporterii orădeni se vor familiariza repede cu schimbarea, Arena Antonio Alexe urmând să fie îmbrăcată în culorile şi în linia de brand a noului partener. 

“Superbet susţine sportul românesc la nivel de strategie şi baschetul este o disciplină care ne-a interesat mereu. Cum este normal ca cei mai buni să se asocieze cu cei mai buni, parteneriatul dintre compania noastră şi CSM Oradea, campioana ultimelor două ediţii interne, a venit firesc. Ne bucură enorm această colaborare şi sperăm ca împreună să fim campioni şi la finalul sezonului 2019-2020”, a declarat Vlad Ardeleanu, director general al Superbet. 

Faptul că cel mai important Operator de Pariuri Sportive din România se alătură proiectului CSM Oradea este un motiv de mândrie şi certifică seriozitatea şi rezultatele pe care le-am avut până acum. Este însă şi o provocare pentru echipa noastră şi reprezintă o motivaţie în plus de a menţine nivelul ridicat. Putem spune că Oradea este capitala baschetului masculin românesc”, a declarat şi Şerban Sere, preşedintele lui CSM Oradea.

Parteneriatul dintre CSM Oradea şi Superbet a fost anunţat vineri, 13 septembrie, la ceremonia găzduită de Filarmonica de Stat Oradea, ocazie cu care s-a prezentat noul lot, precum şi trofeul câştigat sezonul trecut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite