CSM Bucureşti: start de vis în Liga Campionilor la handbal pentru Cristina Neagu şi compania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Bucureşti a debutat cu un succes categoric în grupele Ligii Campionilor, câştigând partida de acasă cu Krim Mercator, scor 30-18.

Meciul a fost la discreţia fetelor noastre, care au fost conduse de Krim Mercator Ljubljana doar în momentele de start ale meciului. Apoi, CSM Bucureşti a pus stăpânire pe meci şi până la pauză s-a desprins la 15-7. În partea a doua, au fost încercate mai multe formule de joc, dar chiar şi aşa diferenţa s-a mărit la 12 goluri, scor final 30-18.

Cristina Neagu: „Am pregătit meciul foarte bine, ele n-au avut câteva titulare. Au fost multe lucruri bune, dar şi multe de puse la punct. Una peste alta, sunt mulţumită că am debutat cu dreptul şi că au venit foarte mulţi fani“.

În celălalt meci din grupa A a Ligii Campionilor, NFH Nykobing (Danemarca) a învins, pe teren propriu, formaţia poloneză Vistal Gdynia, cu scorul de 27-21(14-10).

Programul grupei A în continuare este următorul: Vistal – CSM (11 octombrie), Krim – NFH (14 octombrie), NFH – CSM (22 octombrie), Vistal – Krim (25 octombrie), Krim – Vistal (4 noiembrie), CSM – NFH (4 noiembrie), Vistal – NFH (11 noiembrie), Krim – CSM (11 noiembrie), NFH – Krim (19 noiembrie) şi CSM Bucureşti – Vistal Gdynia (19 noiembrie).

Primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în faza grupelor principale.

Obiectivul campioanei României în actuala stagiune este calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite