Cristina Neagu: “Sper să sărbătorim o calificare fără emoţii la Mondiale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Neagu, a declarat speră într-un meci bun cu Serbia şi într-o calificare la Campionatul Mondial fără emoţii.

"A fost o perioadă mai grea pentru mine, nu am putut să mă antrenez trei săptămâni, am făcut doar două antrenamente cu fetele din cauza gleznei, care nu e refăcută. Am muncit mult şi după meciul tur cu Serbia, iar acum aşteptăm cu nerăbdare meciul şi o sală plină", a declarat Cristina Neagu, care a marcat 11 goluri în partida tur cu Serbia, din barajul pentru calificarea la Mondialul din 2015.

Handbalista spune că echipa României este pregătită pentru meciul retur. "Sârbii nu prea cedeză, probabil au vizionat momentele de joc mai slabe ale noastre, fazele de apărare, dar noi suntem pregătite. Am vizionat şi noi jocul Serbiei şi sper să nu ne surprindă cu nimic, să facem un meci bun, mai ales pentru că jucăm în faţa propriilor fani. Au venit mulţi şi la Kraljevo şi ne-au susţinut, aşa că nu vrem emoţii. Aşteptăm iubitorii de handbal la sală, vrem să facem un meci bun, să obţinem o victorie frumoasă şi să sărbătorim împreună cu mii de fani o calificare fără emoţii la Campionatul Mondial", a mai spus Neagu, conform Mediafax. 

Meciul va începe la ora 17.00. În tur, tricolorele s-au impus, la Kraljevo, cu scorul de 32-26, fiind favorite la calificarea la turneul final al Campionatului Mondial, care va avea loc în luna decembrie, în Danemarca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite