Cristian Pustai vrea altă atitudine în jocul lui Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Cristian Pustai a declarat, într-o conferinţă de presă, înaintea meciului cu Astra Giurgiu, că vrea altă atitudine din partea elevilor săi, care vin după două înfrângeri consecutive.

Astra e 'o echipă care în acest început de campionat are un parcurs foarte bun', iar Gaz Metan 'trebuie să lupte să redevină acea echipă greu de învins în deplasare, o echipă care să arate că meciul cu Chiajna a fost un accident', a afirmat Pustai.

'Important este să avem o altă atitudine în joc şi, indiferent de rezultat, Gaz Metan să redevină acea echipă omogenă, de contraatac, care poate pune probleme pe orice teren', a spus tehnicianul. 'Mi-ar conveni să nu pierdem' cu Astra, a adăugat el. La meciul de duminică va lipsi Avram, suspendat, iar Frăsinescu acuză o stare gripală şi probabil nu va fi 'apt 100%', a indicat Pustai, care salută revenirea brazilianului Eric. Conform lui, introducerea lui Eric în amicalul cu Gloria Bistriţa 'a schimbat exprimarea în teren'. Legat de speculaţiile despre demiterea sa, Pustai a afirmat că 'orice antrenor este ţinut în funcţie doar de rezultate'. El a precizat că 'supărătoare a fost evoluţia, nu neapărat că s-a pierdut un meci'.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite