Costuri imense pentru tratamentul lui Michael Schumacher. La ce măsura extremă a apelat soţia fostului pilot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
schumacher

La peste 7 ani de la accdentul de schi care l-a transformat într-o legumă, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, continuă să lupte pentru revenirea la o viaţă normal.

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. După ce a ieşit din comă, el a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Chiar dacă starea sa de sănătate este ţinută în mare secret, zvonurile în legătură cu sumele imense cheltuite pentru recuperarea pilotului au ieşit la iveală. Conform digisport.ro, care citează Gazzetta dello Sport, acestea ajung săptămânal la 191.000 euro, adică aproximativ zece milioane anual.

Sursa citată a mai scris că, pentru a putea acoperi facturile, soţia fostului pilot a fost nevoită să vândă mai multe bunuri ale familiei.  Astfel, un avion privat a fost înstrăinat pentru suma de 35 de milioane de euro, în timp ce o proprietate din Norvegia a fost vândută pentru alte trei milioane de euro. De asemenea, Corinna Schumacher a decis să scoată pe piaţă şi vila din Elveţia. locuinţă evaluată la 60 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite