Articol publicitar

Contră schimbării? Care schimbare? România atacată Kazahstanul cu Lobonţ şi Hoban

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noutăţile propuse de noul selecţioner nu fac altceva decât să ne îngrijoreze, din punct de vedere patriotic, însă dacă este să privim lucrurile dintr-o perspectivă pur parioristică, planul lui Contra pare uşor de descifrat, iar noi am pregătit o analiză şi o serie de sugestii de ponturi interesante pentru primul meci al noului selecţioner: România vs Kazahstan.

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN PRELIMINARIILE CUPEI MONDIALE DIN 2018, VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Răzvan Burleanu a declarat că l-a numit pe Cosmin Contra selecţioner pentru că spera că fostul internaţional să le inspire tricolorilor ambiţia de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale. Interesant este că deşi cursa pentru calificarea la Cupa Mondială din 2018 este încheiată din punct de vedere matematic, noul selecţioner a convocat nu mai puţin de 9 jucători care au şanse foarte mici de a fi luaţi în calcul pentru a participa la Campionatul European din 2020, în cazul în care reprezentativa noastră se va califica, şi anume:

·         Bogdan Lobonţ – 39 de ani

·         Cosmin Moţi – 32 de ani

·         Dragoş Grigore – 31 de ani

·         Mihai Pintilii – 32 de ani

·         Ovidiu Hoban – 34 de ani

·         Ciprian Deac – 31 de ani

·         Iasmin Latovlevici – 31 de ani

·         Claudiu Keşeru – 30 de ani

·         Bogdan Stancu – 30 de ani

Ironia sorţii face că însuşi preşedintele FRF puncta faptul că există copii foarte talentaţi la liga a 2-a şi a 3-a, sfătuind cluburile din prima ligă să se concentreze pe promovarea jucătorilor români. Interesant este că Dennis Man, probabil cel mai în formă tânăr jucător din Liga 1 a fost omis din vederile selecţionerului.

image

La fel ca în epoca lui Piţurcă, prima reprezentativă va alinia un ax central format din Pintilii şi Hoban. Nici Dragoş Grigore, Gheorghe Grozav şi Bogdan Stancu nu lipsesc din garnitura clasică. Cu toate acestea, Contra a decis să aducă 4 portari la lot, dintre care unul este Bogdan Lobonţ, fotbalist la care Anghel Iordănescu renunţase după ce a preluat cârma naţionalei în 2014 – Al 3-lea portar al celor de la AS Roma nu a mai apărat într-un meci oficial din 2013.

Iasmin Latovlevici (31 de ani) şi Eric Bicfalvi (29 de ani) sunt cei 2 jucători convocaţi de Contra care nu vor ajunge în cele din urmă în programul naţionalei, suferind accidentări de ultim moment.

Totuşi, Contra a convocat 3 debutanţi: Mihai Bălaşa (22 de ani), fundaş central de la FCSB, Nicuşor Bancu (25 de ani), mijlocaş stângă de la CS U Craiova şi Alexandru Ioniţă (22 de ani), mijlocaş ofensiv de la Astra Giurgiu.

Ce pariem la România vs Kazahstan?

image

Kazahii ocupă ultimul loc în grupă, având numai 2 puncte după 8 partide, reuşind să le fure puncte numai polonezilor şi românilor, pe teren propriu, practicând de fiecare dată un fotbal extrem de agresiv şi nesportiv. Golaverajul de 4-22 spune multe despre valoarea şi condiţia echipei antrenate de rusul Aleksandr Borodyuk.

Deşi poate că am fi tentaţi să pariem pe faptul că vom avea un meci cu multe goluri, uitându-ne la ultimele rezultate ale oaspeţilor, trebuie să luăm în calcul faptul că jocul României a arătat mari carenţe ofensive în această campanie; 2 goluri a marcat naţionala noastră în ultimele 6 partide oficiale. Ţinând cont de această realitate putem lua în calcul aceste pronosticuri:

·         România să înscrie sub 2.5 goluri @ 1.66 la Netbet

·         Primul gol după minutul 26 @ 2.00 la Betfair

·         X la pauză @ 2.45 la Sportingbet

·         Sub 2.5 goluri @ 2.17 la Betano

Totuşi, cei care cred în şocul produs de numirea noului selecţioner şi doresc să parieze într-o manieră ceva mai optimistă pot alege să joace un pariu de tip X pauză / 1 final, la o cotă de 4.10 la Unibet. Desigur, cu toţii ne-am dori ca jocul echipei să fie unul debordant şi ca echipa noastră să conducă cu scorul de 5-0 la pauză, însă acest lucru pare puţin probabil în momentul de faţă.

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ DIN PRELIMINARIILE CUPEI MONDIALE DIN 2018. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite