Codrea: "Nu ne mai întrebaţi de Mutu şi Chivu, am pierdut şi când jucau ei" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre părerea lui Coderea în legătură cu meciul cu Israel, strategia lui Stoichiţă pentru a-l folosi pe Tudose cu Unirea sau declaraţiile lui Becali la ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Printre alte subiecte, Rădoi crede că înfrângerea cu Israel nu va motiva echipa pe viitor, iar Alin Buzărin vorbeşte despre arbitrajul din România.

Codrea: "Nu ne mai întrebaţi de Mutu şi Chivu, am pierdut şi când jucau ei". Codrea este convins că rezultatul partidei cu Israel nu este conform cu realitatea din teren şi dă vina pe teren şi pe numeroasele absenţe pentru eşecul puţin scontat. Mulţi sunt de părere că naţionala fără cei mai puternici jucători ai săi, Mutu şi Chivu, este doar o echipă oarecare, dar mijlocaşul la închidere s-a săturat să tot asculte placa aceasta. Chiar dacă admite că cei doi colegi din Serie A sunt cei mai valoroşi tricolori, fostul piteştean susţine că acesta nu poate fi un alibi, mai ales că naţionala a pierdut meciuri şi atâta timp cât aceştia s-au aflat în teren, scrie ProSport.

Stoichiţă l-a fentat pe Gigi Becali ca să-l folosească pe Tudose cu Unirea. Ca să-l folosească pe Tudose şi la Urziceni, Stoichiţă i-a zis patronului că Tall a evoluat în Cipru doar în 3-5-2. De fapt, senegalezul juca tot 4-4-2. Mihai Stoichiţă se eschivează în faţa lui Gigi Becali ca să-şi păstreze ultimul cuvânt în privinţa alcătuirii echipei. Antrenorul tocmai a câştigat o dispută cu patronul: l-a convins pe acesta că Tudose (23 de ani), pe care proprietarul l-a pus la zid zilele trecute, trebuie să joace titular şi la Urziceni, anunţă Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali: "Circ ca la noi nu există nici în Bangladesh, nici în Manglabesh".
"În România e cel mai mare circ de pe Glob. Mie îmi spun oamenii pe la Bruxelles că se uită la circ la ce mi s-a întâmplat mie. Nici în Bangladesh, nici în Manglabesh, nici în ţările din lumea a şaptea nu există ca premierea să se numească mită", a spus Becali la ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, potrivit GSP TV.

Rădoi: "Nu ne va motiva pe viitor înfrângerea cu Israel".
Mirel Rădoi nu este de părere că rezultatul slab din amicalul cu Israel va motiva echipa pentru preliminariile Euro 2012. Căpitanul naţionalei României s-a arătat dezamăgit de rezultatul echipei din amicalul din Israel, scrie Sport.ro. "Am început cu stângul aceasta campanie. A fost un meci echilibrat, n-am reuşit să înscriem şi am primit două goluri stupide. Nu cred că această înfrângere ne va motiva  pe viitor."

Buzărin: "Am avut un arbitraj cum nu mai vrem". Directorul executiv al echipei Victoria Brănesti, Alin Buzărin, susţine că înfrângerea cu scorul de 0-2 din deplasarea cu FC Snagov a fost cauzată de starea proastă a terenului şi de arbitrul care a privat Victoria de un penalty, la un henţ evident în careu, prin care un fotbalist al gazdelor a oprit mingea din drumul spre gol. "Eu nu zic că am clacat în meciul cu FC Snagov. Până în minutul 80 scorul a fost 0-0. Am revăzut înregistrarea meciului şi noi în permanenţă am avut iniţiativa, am pasat pe un teren oribil, care pe mijloc era aproape impracticabil, de la un capăt la celălat", a declarat Alin Buzărin pentru Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite