Claudiu Niculescu explică de ce a refuzat Dinamo pentru Damila Măciuca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Niculescu nu a vrut să fie "mantaua de vreme rea" a lui Dinamo FOTO Facebook
Claudiu Niculescu nu a vrut să fie "mantaua de vreme rea" a lui Dinamo FOTO Facebook

Fostul antrenor principal al Universităţii Cluj a vorbit pe larg despre motivele care l-au determinat să refuze să fie secundul lui Ţălnar la Dinamo.

Claudiu Niculescu a preluat de curând banca tehnică a echipei de liga secundă din România, Damila Măciuca, vrând să pornească de jos în cariera de antrenor. De altfel, Niculescu şi-a dorit să fie antrenor principal al unei echipe, şi nu secunde aşa cum s-ar fi întâmplat dacă ar fi mers la Dinamo, sub aripa lui Cornel Ţălnar.

„Am început o carieră ca principal, vreau s-o ţin tot aşa. Era o oportunitate Dinamo, lucram cu un om pe care îl apreciez enorm. Însă am avut discuţii cu Damila Măciuca şi sunt om de cuvânt. N-am vrut să fiu considerat omul de casă al cuiva. Dacă voi avea valoare, peste ani mă voi întoarce la Dinamo, ca antrenor principal, pe capul meu, nu pe pile sau să pic eu la mijloc în anumite discuţii. Nu era momentul oportun acum la Dinamo”, a spus Claudiu Niculescu într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

„Şi scandalurile m-au îndepărtat de Dinamo”

Niculescu a adăugat că un al motiv pentru care a refuzat Dinamo a fost legat scandalurile care se ţin lanţ în sânul echipei. „Toate scandalurile din interior au erodat clubul. Chiar şi scandalurile m-au îndepărat de Dinamo acum. Am zis că n-are rost să mă întorc să plătesc eu poliţele altora. Oricum, cred că Dinamo nu se va desfiinţa, însă problemele sunt grave. Mă refer la finanţe”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite