Cîrţu a plecat cu maşina de la club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La fel ca şi Viorel Hizo când a fost demis de la FC Vaslui, fostul antrenor al clujenilor şi-a luat la revedere şi s-a întors la Craiova cu maşina clubului.

Faţă de Hizo, care primise un BMW X5 de la Porumboiu, Cîrţu a fost mai modest. El s-a mulţumit să primească de la Arpad Paszkany un Chevrolet Lacetti-Sedan, pe care însă a uitat să‑l predea la despărţire. Hizo a înapoiat maşina la Vaslui după câteva săptămâni bune de la demitere, timp în care s-a mai folosit cât a mai fost nevoie. Cîrţu, probabil, va înapoia maşina după ce foştii şefi de la Cluj vor descoperi că noul antrenor, cel mai probabil Ladislau Bölöni, nu va avea cu ce să circule.

Totuşi, Sorin Cîrţu nu va merge la Craiova cu Chevroletul primit la Cluj. În parcare îl aşteaptă un Mercedes C220 CDI. Numerele de înmatriculare ale limuzinei cuprind vârsta (55), dar şi iniţialele solicitate de Cîrţu: EAJ. EA de la Emporio Armani, firma preferată a lui Cîrţu, şi J de la „Juvete", porecla atribuită fotbaliştilor Universităţii Craiova. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite