Cine l-a determinat pe Ionuţ Lupescu să candideze la FRF şi cum a fost păcălit că va câştiga lupta cu Răzvan Burleanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Lupescu a pierdut zdrobitor alegerile de la FRF, fiind surclasat de Răzvan Burleanu, care a strâns 168 de voturi faţă de numai 78 câte a adunat fostul internaţional.

Plecat dintr-o funcţie importantă pe care o deţinea la UEFA, Lupescu apare acum într-o postură dezamăgitoare. El s-a temut încă de la început de un eşec în faţa preşedintelui în funcţie, şi tocmai de aceea s-a lăsat greu convins să accepte postura de candidat al Generaţiei de Aur. 

Lupescu a acceptat târziu şi a început să lucreze în campania sa numai după ce a primit asigurări că va fi sprijinit. Cel care i le-a dat ar fi fost chiar fostul său coleg Gică Popescu, care ar avut girul fostului premier Mihai Tudose. 

Tudose, cel care îl luase pe Gică Popescu lângă el, în funcţia de consilier personal, ar fi garantat pentru victoria lui Lupescu, numai că, până la alegeri el a ieşit din scenă, iar fostul internaţional s-a trezit singur, primind abia pe final sprijinul public al lui Liviu Dragnea, care însă i-a făcut mai mult rău. 

ANALIZA Zece motive pentru care Răzvan Burleanu a câştigat alegerile de la FRF. Cum l-a învins el pe Ionuţ Lupescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite