Cine poate juca la anul în cupele europene şi cine nu. Ne spune FRF!

Cine poate juca la anul în cupele europene şi cine nu. Ne spune FRF!

Gheorghe Hagi

Federaţia de fotbal a ţinut să facă precizări referitor la procesul de licenţiere a cluburilor pentru competiţiile UEFA şi UEFA WCL, pentru sezonul 2022-2023

Ştiri pe aceeaşi temă

Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor a pronunţat hotărârile în data de 21 aprilie 2022, iar Comisia de apel a pronunţat hotărârile în data de 29 aprilie 2022, a precizat frf.ro, preluat de news.ro. Urmare a acestor pronunţări, Cluburile au putut face recurs la TAS până la data de 9 mai 2022.
Următoarele cluburi au primit licenţă pentru participarea în competiţiile UEFA/UEFA WCL pentru sezonul 2022 – 2023, ca urmare a constatării îndeplinirii cerinţelor minime stabilite în Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair play financiar, ediţia 2021:

1 Asociaţia Club Sportiv Sepsi O.S.K. din Sfântu Gheorghe Licenţă UEFA
2 Asociaţia Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş Licenţă UEFA
3 Asociaţia Fotbal Club Botoşani Licenţă UEFA
4 Asociaţia Fotbal Club UTA Arad Licenţă UEFA
5 Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA Licenţă UEFA
6 Fotbal Club Rapid 1923 SA Licenţă UEFA
7 Fotbal Club Voluntari SA Licenţă UEFA
8 SC Fotbal Club FCSB SA Licenţă UEFA
9 U Craiova 1948 Club Sportiv SA Licenţă UEFA
10 Asociaţia Fotbal Club Universitatea Olimpia Cluj Licenţă UEFA WCL
*F.C.V. Farul Constanţa SA a contestat la TAS hotărârile Comisiilor de licenţiere, iar soluţionarea acestui recurs va avea loc până cel târziu la data de 31 mai 2022. În cazul în care F.C.V. Farul Constanţa SA primeşte un răspuns favorabil din partea TAS, vom reveni cu o actualizare a informaţiilor prezentate mai sus, informează frf.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările