CFR - Lazio, cheia unui succes magnific: Deac a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiarul clujenilor la pauză

CFR - Lazio, cheia unui succes magnific: Deac a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiarul clujenilor la pauză

CFR a început partida timid, s-a mulţumit să închidă spaţiile, şi a ieşit la joc doar după ce romanii au deschis scorul în minutul 25.

CFR Cluj a obţinut o victorie rarisimă pentru o echipă românească în faţa unei formaţii din Serie A. Iar rezultatul e cu atât mai valoros cu cât, în prima repriză, Lazio a lăsat impresia, în anumite momente, că poate câştiga la pas, fără să forţeze.

Spre bucuria publicului clujean însă, CFR a egalat exact înainte de pauză, iar la revenirea pe teren şi-a dominat adversara. Campioana Ligii I a avut ocaziile mai mari şi a câştigat pe merit. Omul care a egalat scorul la pauză, Ciprian Deac, a explicat la Digi Sport care a fost cheia succesului cu Lazio.

Ce a spus Ciprian Deac?

*A fost o primă repriză în care nu ne-a ieşit nimic. Ei au controlat jocul, au reuşit să marcheze. E bine că după o primă repriză proastă am reuşit să egalăm până la pauză. 

*A doua repriză ne-am trezit, a fost alt CFR. Asta e adevărata faţă a CFR-ului. Ne-a trezit Mister (n.r. - Dan Petrescu) la pauză. 

*Acesta e Omrani, e un jucător decisiv, care marchează atunci când trebuie. E un jucător de valoare, care ne va ajuta.

*Suntem pe primul loc, dar e abia începutul, se mai pot întâmpla multe. Ne dorim să ieşim din grupe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: