Cele mai tari perle ale lui Vasile Turcu: a vrut să renoveze Colosseumul  din Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În postura sa de acţionar al clubului Dinamo, Vasil Turcu s-a remarcat prin declaraţiile sale amuzante sau de-a dreptul jignitoare, cum a fost cea la adresa portarului Emilian Dolha.

Departe de a fi un erudit, Vasile Turcu a avut grijă totuşi să îl ţină aproape pe Cornel Dinu. Înaintea partidei dintre Lazio şi Dinamo, Turcu şi Dinu se plimbau prin Roma, iar acţionarul a rămas surprins de cât de multe clădiri din capitala Italiei „stau să cadă“.
La o plimbare printre ruinele romane, pe lângă Colosseum, Vasile Turcu i-ar fi spus lui Dinu: „Cornele, câte lucruri au de renovat ăştia!“. Într-o declaraţie pentru ProTV, Turcu spunea: „Roma e plină de edificii monumentale, dar şi acolo sunt unele lăsate în paragină“.
Turcu s-a remarcat şi printr-o remarcă de prost gust, atunci când o reporteră de la Acasă l-a întrebat despre ceasul pe care îl poartă: „Ceasul ăsta costă cât nu o să câştigi dumneata şi familia ta în două vieţi“.
Mult mai nepoliticos a fost Turcu după un meci între Urziceni şi Dinamo. „Câinii“ au condus cu 4-2 dar au fost egalaţi de ialomiţeni, iar acţionarul dinamovist l-a umilit pe portarul Emilian Dolha: „I-am zis lui Ţălnar să nu-l mai bage pe pişatul, pe gunoiul de Dolha. A ieşit din nou ca un prost.“
Alte perle marca Vasile Turcu:
"El îmi turna apă în cap, eu ce era să fac? Să stau ud, să răcesc şi să prind emenangită?
„Între Cornel Dinu, Ţălnar şi Mulţescu este un tandem excelent“.
Despre ziarişti: „Voi sunteţi informatori de opinie“.
Dorind să spună Bangladesh a spus Maglabesh.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite