Cei mai importanţi jucători ai Olandei vor rata meciul cu România din preliminarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentativa Olandei se confruntă cu mari probleme de lot înaintea partidelor cu Andorra şi România din cauza accidentării unor jucători. Printre numele grele care vor vedea meciurile din tribună se numără Wesley Sneijder şi Arjen Robben.

Misiunea României pare să devină mai uşoară odată cu anunţul făcut de selecţionerul Louis van Gaal, care a precizat că nu va putea conta pe cei doi mijlocaşi ai batavilor, Wesley Sneijder şi Arjen Robben, accidentaţi.
Jucătorul lui Inter Milano are ruptură musculară şi va sta departe de gazon pentru mai mult timp de acum înainte.

Robben nu va putea evolua în cele două meciuri ale Olandei din cauza unei leziuni la muşchii coapsei din a cărei cauză nu a jucat nici pentru echipa de club, Bayern Munchen, în ultimele trei partide din Bundesliga. Cert este că Robben nu va face nici măcar deplasarea la Bucureşti, astfel că a ieşit din calculele selecţionerului.

Şi problemele olandezilor nu se opresc aici. Dacă doi dintre cei mai buni mijlocaşi vor fi „out” cu Andorra şi România, nici fundaşii nu au scăpat de probleme. Mathijsen acuză şi el o ruptură musculară, astfel că van Gaal a convocat un alt jucător în locul lui Mathijsen, Douglas de la Twente.

Olanda va întâlni vineri, 12 octombrie, Andorra, pe teren propriu, iar pe 16 octombrie naţionala batavă se va duela cu România, pe Arena Naţională din Bucureşti în preliminariile pentru Cupa Mondială din Brazilia. Partida este programată să înceapă la ora 21.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite