Ce spune Ponor după ce a pierdut la mustaţă prezenţa în finala de la sol

Ce spune Ponor după ce a pierdut la mustaţă prezenţa în finala de la sol

Cătălina Ponor

Joi seară, la puţin timp după încheierea calificărilor feminine, UEG a anunţat că gimnasta Cătălina Ponor nu va mai evolua în finala de la sol, după ce nota la dificultatea exerciţiului i-a fost declasată cu o jumătate de punct, astfel că noua notare a fost 13.066, în loc de 13.566.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gimnasta Cătălina Ponor a explicat ce s-a întâmplat la exerciţiul său la sol, din calificările CE de la Cluj, în urma căruia nota sa la dificultate a fost declasată din cauza absenţei unui element obligatoriu, astfel că a ratat finala la acest aparat, după ce iniţial ocupase locul 4. ”Vă mulţumesc mult pentru tot suportul oferit în calificări. Publicul a fost extraordinar şi am simţit energia pozitivă din partea tuturor. Sunt fericită şi mândră pentru calificarea în finala la bârnă, dar tristă pentru sol. Uneori trebuie să faci alegeri în ultima secundă şi pentru că nu m-am simţit bine, aveam o durere la glezna dreaptă după încălzirea la bârnă, am făcut solul fără saltul înainte şi asta m-a costat eliminarea din finală. Dar, asta e gimnastica. Acum, trebuie să fiu concentrată pentru finala la bârnă de duminică. Felicitări colegelor Larisa Iordache, Ioana Crişan şi Olivia Cîmpian şi success să avem”, a scris Cătălina Ponor, vineri, într-un mesaj pe Instagram.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările