Ce spune Gâlcă despre posibilitatea de a fi schimbat în vară cu Mirel Rădoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida Steaua - Pandurii Târgu-Jiu, contând pentru finala Cupei Ligii AdePlast, se va disputa, miercuri, de la ora 20.00. Antrenorul roş-albaştrilor, Constantin Gâlcă, nu se teme de zvonurile care îl dau ca şi plecat de pe banca echipei la finalul sezonului.

Întrebat dacă va fi înlocuit la finalul sezonului cu fostul mijlocaş stelist Mirel Rădoi, Gâlcă a răspuns că acesta este binevenit la echipă: "Rădoi e binevenit, are experienţa necesară, de ce nu?". În altă ordine de idei, mijlocaşul Alexandru Chipciu a declarat că Steaua vrea mereu să câştige trofee. “E o finală foarte importantă pentru noi. Îi felicit pe colegii care au jucat mai puţin în campionat, deoarece ei au dus greul în această competiţie. Steaua vrea mereu să câştige trofee, de aceea este cea mai titrată echipă din România. Nu e o rivalitate foarte mare cu Pandurii. Îmi doresc să câştigăm acest trofeu pentru bucuria pe care ţi-o dă”, a spus Chipciu. 

Jucătorul stelist crede că galeria nu va veni la finala Cupei Ligii AdePlast: “Am îndoieli că galeria va veni. Îmi pare rău, sunt puţin dezamăgit, dar asta e viaţa. Încercăm să-i aducem lângă noi, facem tot ce putem. Strict la galerie, nu mă aştept să revină nici dacă vom câştiga campionatul. Ei au o problemă cu stema şi speră să revină la noi”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite