Ce riscă România, după acuzele de rasism din meciul cu Suedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma acuzaţiilor de rasism din partea echipei naţionale de fotbal a Suediei şi a presei nordice, România riscă să fie sancţionată de UEFA.

Presa internaţională nu a lăsat nepunctat momentul în care Alexander Isak a reclamat că este ţinta rasismului. Pe lângă acest episod, arbitrul a mai oprit meciul pentru scurt timp, după înscrierea celui dintâi gol din cele două ale suedezilor, invocând torţe şi petarde aruncate pe teren.

Previzibil, centralul a consemnat toate aceste lucruri în raportul de joc, astfel încât pare doar o chestiune de timp, până când UEFA va „dicta” sancţiuni împotriva „tricolorilor”. Având antecedente în materie de amenzi şi suspendări, România ar putea primi minimum două meciuri de pe teren propriu disputate cu porţile închise şi o amendă de la 50.000 de euro în sus.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Momentul oribil în care suedezul Isak a fost huiduit din cauza culorii pielii: Ce au spus comentatorii Pro TV

Suedezul Isak îi distruge pe românii care l-au huiduit din cauza culorii pielii: Cum i-a catalogat într-o declaraţie acidă

Suedezii ne fac praf, dar tot ei ne-au salvat de un dezastru din cauza rasismului: Ce a riscat România

România s-a făcut de râs în Europa: Presa internaţională a scris pe larg despre un incident rasist de pe Arena Naţională!

Noi cu mesajul infantil înainte de meci, ei cu bun simţ după victorie: Ce a scris ambasada Suediei pe Facebook

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite