Ce crede Mircea Lucescu despre venirea neamţului Christoph Daum la naţională

Ce crede Mircea Lucescu despre venirea neamţului Christoph Daum la naţională

Christoph Daum va fi antrenorul naţionalei României şi va avea ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, ediţia 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mircea Lucescu, care a fost prima opţiune a federalilor în mandatul lui Răzvan Burleanu, a aslautat venirea tehnicianului neamţ-."E un antrenor cu foarte multă experienţă. În perioada în care eram eu în Turcia antrena şi el acolo. E un antrenor care a obţinut multe succese. Cred că e la vârsta la care poate să fie selecţioner. E un antrenor respectat pentru seriozitatea cu care a antrenat echipele în campionate importante.

Eu sunt convins că poate să treacă peste faptul că n-a mai antrenat doi ani. Dar acum depinde şi de ce n-a mai antrenat. Unii antrenori au nevoie de pauze în cariera de antrenor. Eu am trecut de la una la alta, am încercat să rămân în lumea fotbalului fără pauză. Mi-a fost teamă să nu mă obişnuiesc cu lenea. Dar nu toţi au acelaşi tip de temperament sau această putere de a o lua mereu de la capăt. Doi ani şi jumătate de pauză n-ar conta foarte mult pentru un antrenor cu experienţă", a declarat Lucescu pentru Dolce Sport.

"Are faţa unui Fuhrer tăvălit după ce a explodat grenada". Cine spune asta despre Christoph Daum

 Profilul noului selecţioner al României. Cum poate schimba el faţa naţionalei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările