„Câinii“ sapă după titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albii se află la doar şase puncte în spatele liderului, iar jucătorii au început să spere că pot deveni campioni, în timp ce Andone s-ar mulţumi şi cu podiumul. Ceea ce părea un sezon dezastruos pentru roş-albi tinde să se transforme într-unul perfect: sunt ca şi calificaţi în finala Cupei şi au şanse şi la campionat.

Parcursul bun al dinamoviştilor din ultimul timp (au obţinut trei victorii şi o remiză în Liga I, la care se adaugă succesul clar de la Bistriţa din prima manşă a semifinalei Cupei României) i-a adus pe fotbaliştii din „Ştefan cel Mare" într-o postură la care nu prea mai îndrăzneau să spere la începutul lui 2011, adică aproape de un nou event.

Roş-albii sunt acum pe locul patru în Liga I la doar şase puncte distanţă de primul loc, ocupat momentan de Poli Timişoara. Cum primele trei clasate vor juca între ele în aceste ultime etape, „câinii" au motive întemeiate să spere că pot produce marea surpriză. Mai ales că, în ultima etapă, ei vor juca cu Timişoara, un adversar facil bucureştenilor în ultimii 18 ani. Jucătorii au simţit momentul şi au declarat răspicat că n-au renunţat la titlu.

Nu însă şi Andone, care este mai temperat şi anunţă că Dinamo se luptă doar pentru un loc pe podium. „Nu cred că se schimbă obiectivul nostru, noi sperăm să câştigăm cât mai multe partide, iar la final să ocupăm un loc trei", a spus „Fălcosul".

Andone a demonstrat că se pricepe şi la săditul pomilor



Andone a explicat apoi de ce se mulţumeşte şi cu un „bronz". „Am avut mari oscilaţii în joc, acum puteam să ne gândim la titlu şi altfel discutam, dar noi suntem de vină pentru că n-am reuşit să-i facem pe fotbalişti mai conştienţi. Eu cred că titlul l-am pierdut în toamnă", a conchis tehnicianul.

Torje, lăudat de UEFA

Gabi Torje a fost ales de UEFA printre jucătorii importanţi ai acestei săptămâni pentru golul său din derby-ul cu Steaua.  Mijlocaşul lui Dinamo se alătură astfel unor fotbalişti ca Manuel Neuer, portarul lui Schalke desemnat jucătorul săptămânii, sau Lionel Messi, care a reuşit golul săptămânii. La rubrica dedicată „Piticului" se arată că el a marcat cu capul, deşi are doar 1,67 înălţime. Cei de la UEFA au comis şi o eroare, specificând că roş-albii au învins Steaua după o pauză de patru ani.

"Cum legi trei victorii urci în clasament. Toţi avem meciuri decisive şi, atât timp cât mai avem şanse, le vom juca."
Gabi Torje
mijlocaş Dinamo

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite