Cad ca popicele. Urmăritoarele Simonei Halep din clasamentul WTA nu reuşesc să se apropie de jucătoarea noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a început anul 2016 pe locul doi în clasamentul WTA, dar din cauza evoluţiilor slabe de la începutul anului, ea a căzut pe poziţia a cincea.

Dezavantajul acestei cădere se vede la Indian Wells, acolo unde Halep va da peste Serena Wiliams în faza sferturilor de finală. 

Vestea bună pentru Simona este că ea nu poate cădea mai mult de un loc în clasamentul WTA, presupunând că va pierde cu Serena Williams, asta deoarece urmăritoarele ei au ieşit treptat din competiţie. 

După Carla Suarez Navarro, Venus Williams şi Belinda Bencic, la Indian Wells a încheiat conturile şi Roberta Vinci, care a abandonat din cauza unei accidentări în meciul cu Rybarikova, din Slovacia.

Acum doar Petra Kvitova mai poate trece peste Halep, însă numai dacă se califică în finală, iar Halep e eliminată la noapte. Kvitova va juca diseară contra Agnieskai Radwanska, în sferturi, ocupanta locului trei în lume, iar eliminarea ei, anticipată de specialişti, o va ţine tot în spatele Simonei Halep.

Pentru Halep ar fi foarte bine ca până la Roland Garros, următorul turneu de Grand Slem, programat la sfârşitul lunii mai, ea să urce măcar între primele patru jucătoare ale lumii, pentru a-şi asigura un culoar mai uşor spre semifinale. 

Acest obiectiv nu e imposibil de realizat, deoarece după turneele americane, Indian Wells şi Miami, unde are de apărat 1390 de puncte şi unde deocamdată a obţinut doar 210, Simona va începe sezonul de zgură. ea are la dispoziţie trei turnee mari, Stuttgart, Madrid şi Roma, unde anul trecut n-a făcut mare lucru, astfel că tot ce va acumula va fi pe plus. 

Pariu inedit pentru o victorie uriaşă. Simona Halep a acceptat o provocare în privinţa meciului cu Serena Williams 

 Darren Cahill a intervenit decisiv şi a schimbat soarta meciului. Vezi ce i-a spus Simonei Halep la scorul de 3-1 pentru Barbora Strycova

Primul cec mai important pentru Simona Halep, într-un an 2016 slab financiar pentru ea

"M-a făcut să îmi doresc să ajung cât mai repede acasă, ca să mă antrenez special pentru ea". Declaraţie de colecţie a Serenei Williams despre Simona Halep

Vezi AICI când are loc meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, în sferturile de la Indian Wells

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite