Bulgarii au umilit Steaua într-un amical, acum vor să o elimine din Ligă: ce spune Moţi despre „dubla“ din play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 1 iulie, campioana României a trăit un meci de coşmar în compania Ludogoreţ, chiar dacă Gâlcă a trimis pe teren toate „piesele grele“. Acel rezultat le dă bulgarilor mari speranţe.

Steaua va întâlni Ludogoreţ Razgrad în play-off-ul Ligii Campionilor. E acelaşi adversar care i-a administrat Stelei o înfrângere categorică într-un amical disputat în Anglia. Atunci, bucureştenii au fost conduşi cu 0-4, iar bulgarii au ratat şi două penalty-uri şi au lovit şi o dată bara!

Cosmin Moţi, legitimat la Ludogoreţ din sezonul 2012-2013, a vorbit la Dolce Sport despre iminenta confruntare cu formaţia din Ghencea în Liga Campionilor.

Ce a spus?

„Noi am aflat cu jumătate de oră înaintea tragerii că am pierdut urna capilor de serie. Va fi o dublă manşă echilibrată, grea, Steaua e o echipă valoroasă, dar avem şansele noastre. Steaua are un plus de experienţă faţă de noi în cupele europene. Noi suntem aceeaşi echipă de anul trecut. Avem o victorie, un egal şi o înfrângere în campionat, am început mai greu. Ne doream să picăm cu BATE Borisov, dar asta e. O să fie o dublă manşă echilibrată, ambele echipe au şanse la calificare. Sânmărtean e cel mai tehnic jucător din România, mai sunt Chipciu, Tănase, au fotbalişti de valoare. Presiunea mare e pe Steaua acum“, a afirmat Moţi.

Nu e nicio presiune la noi. Nici patronul şi nici antrenorul nu ne-au impus drept obiectiv grupele Ligii Campionilor. Pentru noi e o reuşită că, în cel mai rău caz, vom juca iarăşi în grupele Ligii Europa. Cosmin Moţi fundaş Ludogoreţ
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite