Botoşani: Ultimele pregătiri pentru meciul România –Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Pregătiri pe Stadionul Municipal
Botoşani: Pregătiri pe Stadionul Municipal

Primăria a cheltuit peste 150.000 lei pentru reabilitarea stadionului şi pregătirile pentru meciul de marţi. La ora 14.00, tricolori lui Emil Săndoi vor susţine un antrenament pe Municipal.

După ce Federaţia Română de Fotbal a decis ca returul barajului de calificare la europenele din 2012 să se dispute la Botoşani pe 12 octombrie, consilierii locali au găsit şi aprobat imediat o rectificare bugetară prin care au fost alocaţi 30.000 lei pentru reabilitarea Stadionului Municipal. Până la ora meciului nu va fi reabilitată Peluza Nord, însă aceasta intră în planurile pentru anul viitor.

Vom discuta o variantă cu un proiect foarte serios. E posibil să ne coste mai ieftin să o demolăm şi să o facem pe structură metalică, cu spaţii la parter, decât să încercăm să readucem la viaţă un cadavru intrat in putrefacţie", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Pentru meciul naţionalei de tineret au fost achiziţionate şi două plasme pentru reprezentanţii Federaţiei care vor sta la tribuna oficială şi două televizoare, şi totodată au fost trase cablaje pentru televiziune. În total au mai fost cheltuţi încă 40.000 lei din sponsorizări pe lângă cei alocaţi de la bugetul local.

Mai multe citiţi luni în Adevărul de Seară

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite