Borcea: „Va fi măcel“. Gigi: „Batem cu 5-0“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o zi înaintea marelui meci dintre Dinamo şi Steaua, finanţatorii celor două eterne rivale s-au întrecut în declaraţii spectaculoase. Steaua nu a mai câştigat în „Groapă“ din 2004, însă Gigi Becali e convins că echipa antrenată de Lăcătuş va evolua ca în vremurile în care „Fiara“ se afla în teren.

Latifundiarul din Pipera a fost primul care a „punctat" în războiul declaraţiilor ce precede fiecare ediţie a „Eternului Derby", iar vorbele sale s-au vrut a fi o nouă „aroganţă" la adresa lui Cristi Borcea. „Tată, n-am nicio emoţie, o distrugem pe Dinamo. Le dăm 5-0! Eu am să stau lângă Borcea ca să-l consolez şi să-i dau peste mână când o să vrea să ia pastile cu pumnul", a spus Becali.

Replica dinamovistului nu s-a lăsat prea mult aşteptată. „De vreo şase ani e «măcel», într-adevăr, dar noi suntem cei care «măcelărim» Steaua. Chiar dacă avem probleme de efectiv, tradiţia ne obligă să învingem şi de această dată. Există o presiune fantastică pe cei de la Steaua, nu ne-au bătut de foarte mult timp şi asta contează din punct de vedere psihologic. «Naşu'» (n.r. - Gigi Becali) nu se supără pe fin dacă vom câştiga derby-ul. Trebuie să ne ajute, că stăm mai prost în clasament", a răspuns Borcea.

Incidente înainte de meci

Acesta nu se teme din cauza absenţelor atacanţilor Liviu Ganea şi Andrei Cristea. „Îl avem pe Dănciulescu. Sunt sigur că dă gol, fie că va fi titular, fie că intră pe parcurs. Ştiu cum se mobilizează înainte de aceste meciuri", a continuat acţionarul „câinilor".

„Fără mine, Dinamo ajunge în «C»"

Oficialul dinamovist a avertizat că formaţia din „Ştefan cel Mare" ar ajunge la colaps dacă el s-ar retrage definitiv din acţionariatul clubului. „Pentru noi, derby-ul cu Steaua e decisiv! Şi la meci nul ne îndepărtăm foarte mult de titlu, aşa că trebuie să batem. De trei ani pierdem inexplicabil în momentele importante, avem ghinioane teribile. Dacă plec eu sau domnul Badea, Dinamo ajunge în «C»! La fel şi Steaua dacă dispare Gigi! Cine bagă în această perioadă 500.000 de euro pe lună în fotbal?", a mai comentat Borcea.

Gigi şi mitraliera

Roş-albaştrii au pierdut cu 2-0 precedenta partidă jucată în „Ştefan cel Mare", la 17 martie. Scorul l-a determinat pe Gigi Becali să fie rezervat în declaraţii, deşi le pregătise o „aroganţă" de zile mari celor de la Dinamo. Europarlamentarul avea în portbagajul limuzinei sale o mitralieră de jucărie, cu care avea de gând să-l „ciuruiască" pe Borcea. „Am dat 500 de euro pe o mitralieră cu scântei. Am făcut şi repetiţii, să văd cum îmi stă mai bine cu ea. Dumnezeu mi-a dat o palmă pentru asta. Mi-a spus: «Tu eşti un nenorocit! În loc să te rogi, tu te pregăteşti să-i «ciuruieşti»...». De nervi, după meci am făcut bucăţi mitraliera. Acum nu mai fac decât «aroganţe» verbale", a povestit amuzat Becali.

"Avem zece trofee luate în ultimii zece ani, nici în timpul comunismului nu luam atât de multe."
Cristi Borcea acţionar Dinamo

"Dinamo e outsider în faţa Stelei! Faptele vorbesc şi nu mai e mult până la meci. Eu sunt bossul."
Gigi Becali patron Steaua

s
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite