Bombă la Cluj! CFR – Chiajna 2-4! Dinamo poate trece pe pe primul loc dacă bate azi Ceahlăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul a pierdut pe teren propriu cu Concordia, care a condus la pauză cu 4-1! Dacă vor învinge în această seară Ceahlăul, „câinii" pot reveni pe prima poziţie.

Echipa lui Rechecampf a făcut o nouă victimă în Liga 1. Concordia a învins chiar la Cluj pe CFR, cu 4-2, după ce a condus la pauză cu 4-1, golul lui Rocha fiind însă marcat din ofsaid. Portarul portughez al echipei lui Andone a „comis-o" şi el la un gol, scăpând printre picioare şutul de 1-2 al lui Krumov. Arbitrii au greşit şi după pauză în defavoarea clujenilor, când Gabi Mureşan a fost eliminat incorect.
E a doua înfrângere la rând pe teren propriu a lui CFR Cluj, după cea cu Rapid, care a dus şi la demiterea lui Jorge Costa. De asemenea, e şi primul eşec al lui Andone de la revenirea sa în Gruia.

CFR Cluj: Beto - Maftei, Cadu, Piccolo, Nicoară (Hora 78) - G. Mureşan, Peralta (L. Ganea 46) - Sougou, Vranjes, Bastos (De Zerbi 46) - Ronny.

Antrenor: Ioan Andone


Concordia Chiajna: Niţă - Krumov, Mamele, D. Bratu, Guilherme - Ad. Popa, Muzac, I. Filip, I. Iordache - Rocha (R. Iancu 77), Alex (V. Dinu 52).

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf


Goluri: Vranjes 16, Ronny 48 / I. Iordache 7, Krumov 32, Rocha 38, Alex 43
Eliminaţi: G. Mureşan 78 / Muzac 68
Arbitru: Robert Dumitru
Stadion
"Dr. Constantin Rădulescu": 5.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite