Begu, revenire fantastică după 34 de zile de absenţă: Irina a făcut un meci mare, la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Begu

Dintre cele trei românce care au pornit în calificările de la Madrid Mutua Open, două sunt la o victorie de a intra pe tabloul principal. Unde deja se află Simona Halep (3 WTA) şi Sorana Cîrstea (58 WTA).

Bilanţ pozitiv pentru România după prima rundă de meciuri, în calificările turneului patronat de Ion Ţiriac. Doar Jaqueline Cristian (147 WTA) a părăsit deja competiţia, însă şi sportiva de 22 de ani a fost la un pas de un rezultat excelent, fiind, la un moment dat, la două puncte de calificare, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Dacă Jaqueline a fost eliminată, în schimb, Ana Bogdan (102 WTA) şi Irina Begu (75 WTA) vor juca, mâine, meciurile decisive pentru intrarea pe tabloul principal. Pentru Irina, succesul obţinut, astăzi, a fost unul foarte important, în condiţiile în care a şi marcat revenirea ei pe teren, după 34 de zile de absenţă.

În duelul cu Anna Kalinskaya (104 WTA) - a pierdut în faţa ei, luna trecută, la Miami Open - Irina a revenit de la un primt set pierdut pentru a obţine o calificare spectaculoasă. A fost 4-6, 7-6, 6-0 pentru jucătoarea din România, după două ore şi 23 de minute.

Iată cu cine vor juca cele două românce rămase în calificări, în partidele decisive de mâine:

*Begu (75 WTA) - Voegele (127 WTA)

*Bogdan (102 WTA) - Hibino (82 WTA)

CITEŞTE ŞI:

Halep - Sorana Cîrstea, posibil duel, la Madrid: Româncele şi-au aflat primele adversare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite