Becali, discurs delirant: Ce a putut să zică despre CFR, campioana României din ultimii patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Cu şase campionate pierdute la rând, patronul FCSB pare că nu mai e conectat la realitate. Aşa s-ar explica şi ultima sa ieşire publică, în care a înşirat o serie de idei bulversante.

Gigi Becali are o echipă care ratează de patru ani accederea în grupele competiţiilor europene, iar la nivel intern s-a „abonat“ la locul 2 - în sezonul trecut, a terminat play-off-ul chiar pe 5 din 6!

Cu toate acestea, patronul FCSB-ului prevede dezastrul falimentului pentru rivala CFR Cluj! Adică, o formaţie care face legea pe plan intern şi care, după cum „Adevărul“ a arătat aici, are cel mai bun proiect din fotbalul românesc, la ora actuală. Într-o intervenţie la Pro X, Becali a spus că mizează pe divinitate pentru a detrona CFR-ul, având convingerea că Dumnezeu va aduce titlul în vitrina FCSB-ului, în noul sezon!

Ce a spus Gigi Becali?

*M-am bătut cu Dinamo. Aveau zece patroni şi nu se puneau cu mine. M-am bătut cu zece şi i-am paradit pe toţi. O să-i paradesc şi pe ăştia de la CFR. Sunt ca şi paradiţi! De ce? Cică au luat locul 1, dar stai puţin, nu ştii cum face Dumnezeu ceva mai bine pentru tine. Cum face? Mă duc în Conferenţa League (n.r. - UEFA Conference League), iau vreo 10 milioane şi fac punctaj. 

*Câştig apoi campionatul, am punctaj şi mă duc în Liga Campionilor. Iar CFR e descalificată după două meciuri, nici bani nu câştigă. Datoriile de 20 de milioane nu le plătesc şi gata, ţaca-paca, faliment. Aşa o să fie! 

*Eu am felicitat CFR, dar să spun o chestie: i-am felicitat pe jucătorii ăia, n-au nicio vină ei. Dar acolo, în spate, e încă o armată care se ocupă de toate şi de mult mai multe. Bălgrădean să scape mingea în poartă (n.r. - în sezonul trecut, când juca pentru FCSB, deşi semnase deja cu CFR). Bouhenna să ia roşu (Rachid Bouhenna a fost eliminat la Sepsi, în ianuarie, în meciul cu CFR, formaţie cu care a semnat deja pentru viitoarea stagiune). Şi multe alte practici pe care le fac. Dumnezeu nu dă cununa celor care nu respectă regulile jocului.

*N-au vină jucătorii. Acolo, la CFR, sunt multe jocuri necurate, de aia îi ajută dracii şi îi face campioni. Îi ajută dracii, dar Dumnezeu nu-i ajută apoi, de aia rămân cu datorii. La anul, nu vor mai lua campionatul, la anul, o să ia Becali!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite