„Bătrâna doamnă“ face victime mari: de ce Real Madrid ar trebui să zică mersi după turul cu Juve. Rezumatul video

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calificată dintr-o grupă cu Atletico Madrid, Olympiakos şi Malmo şi ajunsă în semifinalele Ligii Campionilor, după partide eliminatorii cu Dortmund şi Monaco, campioana Italiei a predat o lecţie de fotbal, marţi seară.

Cu siguranţă, toţi spectatorii neutri visează la o finală Real Madrid - Barcelona în această ediţie a Ligii Campionilor, însă, deocamdată, şansele realizării acestui scenariu au scăzut.

În prima manşă a „dublei“ dintre Juventus şi Real Madrid, la Torino, spaniolii au fost, per ansamblu, inferiori adversarului. Fostul jucător al „galacticilor“, Alvaro Morata a deschis scorul repede, în minutul 8, după un şut în diagonală al lui Tevez. La 1-0 pentru gazde, a urmat singura perioadă mai bună a Realului.

Kroos (14) şi Ronaldo (24) au irosit două şanse bune, după care James Rodriguez i-a pus mingea pe cap lui Ronaldo, iar acesta a punctat pentru 1-1 (27). Repriza s-a încheiat cu o ocazie monumentală pentru oaspeţi, James trimiţând în transversală din trei metri, cu capul, după o centrare senzaţională a lui Isco (41).

Probabil, la pauză, Allegri le-a reamintit elevilor săi că, pentru a putea spera cu adevărat la o calificare în finală, trebuie să câştige pe teren propriu. Astfel, din vestiar a ieşit o echipă dezlănţuită a gazdelor, iar răsplata a venit în cel mai pur stil italian.

După un corner pentru Real Madrid, Juve a plecat pe un contraatac devastator la capătul căruia Tevez a fost faultat în careu de Carvajal. Lovitura de la 11 metri a fost transformată în gol de Tevez (57). De aici până la final, „galacticii“ au acceptat incredibil de uşor înfrângerea! Singura ocazie notabilă a Realului a fost ratată de Ronaldo, care n-a putut trimite în plasă din câţiva metri (64).

Juventus, în schimb, a forţat pe final şi ar fi putut câştiga la o diferenţă şi mai mare. Llorente a scăpat singur cu Casillas, însă balonul centrat de el în faţa porţii n-a fost valorificat de un coleg (87), iar, în prelungiri, acelaşi Llorente a trimis cu capul, dar Casillas şi-a salvat echipa cu mari emoţii.

Juventus a devenit favorită la calificare, însă celor de la Real le va fi suficientă şi o victorie cu 1-0 în returul de pe „Santiago Bernabeu“, la 13 mai.

UEFA l-a inclus pe cântăreţul Pepe în echipa Realului. Cum a ajuns românul coleg cu Ronaldo, Casillas şi Ramos


VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite