Bătaia de la CFR Cluj ia o nouă turnură: A fost înregistrată plângere penală pentru lovire, ameninţări şi alte violenţe VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bataie in vestiar la clubul CFR Cluj captura Monitorulde Cluj / YouTube

Cu doar doua zle înaintea derby-ului cu FCSB, campioana României este bulversată de un scandal monstru genrerat de înfrângerile din dubla manşă cu Steaua Roşie Belgrad.

La scrut timp după terminarea partdei cu sârbii, în birourile de  stadionul Dr. Constantin Rădulescu a izbucnit un scadal care s-a încheiat cu o bătaie ca-n filme. Într-o primă fază, cele două tabere au fost formate din fizioterapeuţii Viorel Boncoi şi Radu Pralea, respectiv juristul Ioan Ivaşcu şi preşedintele Marian Copilu. În conflictul aplanat de bodyguarzii patronului de la CFR Cluj, Neluţu Varga, a fost implicat şi Denis Ciobotariu. Acesta s-a ales şi el cu lovituri, deşi intervenise doar ca să liniştească spiritele. 

Conform digisport.ro, Ioan Ivaşcu, şi-a scos certificat de la IML şi a depus plângere penală după bătaia încasată. 

"În cursul zilei de astăzi, 27 august a.c., la sediul Poliţie municipiului Cluj-Napoca, s-a prezentat o persoană, care a sesizat că ar fi fost agresată fizic şi ameninţată, cu o seară în urmă, într-un complex sportiv din municipiu.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, poliţiştii continuând activităţile, pentru clarificarea tuturor aspectelor sesizate", a fost  comunicatul poliţiei din Cluj.

Sursa citată a mai anunţat că Radu Pralea şi Viorel Boncoi n-ar fi stat nici ei cu mâinile în sân, cei doi mergând şi ei la IML pentru certificate constatatoare. 

Desfăşurarea şocantă a evenimentelor, după cum le-a relatat „Adevărul“:

1. La miezul nopţii, patronul Neluţu Varga a făcut prăpăd, dându-l afară pe Marius Şumudică. S-a renunţat şi la preşedintele Marian Copilu.

2. După meci, a avut loc o bătaie ca-n filme în biroul preşedintelui Marian Copilu. La care au participat şi bodyguarzii trimişi de patronul Neluţu Varga.

3. Astăzi dimineaţă, Marius Şumudică a fost oprit de paznic la poarta bazei, iar antrenamentul de la ora 11 a fost anulat! Drept urmare, Şumudică a organizat o şedinţă cu jucătorii săi, în magazinul oficial al CFR-ului!

Filmarea scandalului din birouri a fost făcută de oaspeţii din Serbia şi a fost publicată pe reţelele sociale.

VEZI BĂTAIA DE DUPĂ MECI, LA CFR CLUJ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite